Jeg fanger diskret de bedste øjeblikke og stemningen fra jeres store dag i naturlige bryllupsbilleder. Kontakt mig for en uforpligtende samtale eller møde, så vi kan finde en løsning der matcher jeres behov. Jeg dækker hele Danmark.

Skriv til [email protected]
eller ring 70 260 280

© Kristian Wind

Priser & Pakker

Nedenstående priser er eksempler på bryllupspakker, men kontakt mig hvis I har andre ønsker. Jeg vil gøre alt for at forevige jeres store dag præcist som I ønsker det.

Min stil er lyse og kontrastfyldte billeder med stil og varme. Jeg lægger stor ære i at fange stemningen og de vigtige øjeblikke, så I kan se tilbage på dagen med et smil. Jeg står klar ved kirken når gommen ankommer og laver stemningsbilleder af gommen og gæsterne, der venter i kirken. Gæsterne kan blive bedt om at stille op til foto, inden de går ind i kirken, hvis I ønsker det. Dette sikrer, at I ved hvem der var i kirken og har et godt billede af alle.

Jeg foreviger brudens ankomst til kirken, forventningens glæde i våbenhuset og turen op og ned af kirkegulvet. Alt efter aftale med jer og præsten fotograferer jeg diskret under vielsen.

Vi mødes i god tid inden bryllupsdagen, hvor vi kan snakke dagen og ønskerne igennem. Det kan med fordel være på stedet, hvor vielsen eller receptionen skal foregå. Er du interesseret i billeder af jeres forlovelse inden brylluppet eller at få taget billeder af jer til invitationen så tag fat i mig. Vi kan også tage de officielle billeder før brylluppet. Ring 40 33 06 85 eller skriv til mig på [email protected]tianwind.dk for en uforpligtende snak.

– Bryllupsbilleder

Eksempel på Pakke 1 - Vielse og bryllupsbilleder

Omkring 200-300 redigerede billeder leveret digitalt i højeste JPG opløsning. Online galleri hvor gæsterne kan se og købe billederne. Efter vielsen laver jeg billeder når I forlader kirken samt stemningsbilleder ved lykønskningen. Jeg laver bryllupsbilleder af jer i kirken efter lykønskningen, inden vi kører ud til en nærmere aftalt lokation og laver de officielle bryllupsbilleder. Pris inkl. transport Jylland & Fyn.

kr. 7.000,-

Eksempel på Pakke 2 - Vielse, bryllupsbilleder og reception

Omkring 300-400 redigerede billeder leveret digitalt i højeste JPG opløsning. Online galleri hvor gæsterne kan se og købe billederne. Efter vielsen laver jeg billeder når I forlader kirken samt stemningsbilleder ved lykønskningen. Jeg laver bryllupsbilleder af jer i kirken efter lykønskningen, inden vi kører ud til en nærmere aftalt lokation og laver de officielle bryllupsbilleder. Efter det tager vi til receptionen, hvor jeg laver stemningsbilleder af alle gæsterne, lokationen og selvfølgelig jer og jeres familie i hyggeligt samvær med gæsterne. Vi kan laver par-billeder under receptionen, så I er sikre på, at der er billeder af alle. Jeg bliver indtil middagen starter. Pris inkl. transport Jylland & Fyn.

kr. 9.000,-

Eksempel på Pakke 3 - Vielse, bryllupsbilleder, reception og fest

Omkring 400-600 redigerede billeder leveret digitalt i højeste JPG opløsning. Online galleri hvor gæsterne kan se og købe billederne. Jeg følger brud eller gom fra morgenstunden og dækker forberedelserne til den store dag – herunder billeder af make-up, hår, kjoledetaljer og lukning af kjolen, sko, og øvrige detaljer. Efter vielsen laver jeg billeder når I forlader kirken samt stemningsbilleder ved lykønskningen. Jeg laver bryllupsbilleder af jer i kirken efter lykønskningen, inden vi kører ud til en nærmere aftalt lokation og laver de officielle bryllupsbilleder. Efter det tager vi til receptionen, hvor jeg laver stemningsbilleder af alle gæsterne, lokationen og selvfølgelig jer og jeres familie i hyggeligt samvær med gæsterne. Vi kan også lave par-billeder under receptionen så I er sikre på, at der er billeder af alle. Under middagen laver jeg diskret billeder af maden, lokalerne, opdækning, talerne, underholdningen og selvfølgelig brudevalsen. Pris inkl. transport Jylland & Fyn.

kr. 13.000,-

– Portrætter

Ønsker du portrætter af dig, dine kolleger eller din familie tilbyder jeg at lave flotte og stemningsfyldte portrætter hos jer, i studie eller on location. Ring 40 33 06 85 eller skriv til mig på [email protected]

Portræt

Omkring 10-20 redigerede billeder leveret digitalt i højeste JPG opløsning. Online galleri hvor du kan se og købe prints.

kr. 1.500,-

Portræt i professionelt studie

Omkring 10-20 redigerede billeder leveret digitalt i højeste JPG opløsning. Online galleri hvor du kan se og købe prints. kr. 2.500,-

Portrætter i virksomheden

Farve og sort/hvide versioner. 2-3 billeder af hver person. Prisen er pr. time. Excl. kørsel.

kr. 1.000,-

Alle priser er inkl. moms.